BOOT BEMIDDELING

BOOT BEMIDDELING

Luigiboats biedt u de mogelijkheid uw boot door middel van bemiddeling te verkopen. Dit is een interessante manier om uw boot te verkopen. Het verkopen van een boot is een zeer intensief proces dat veel tijd en aandacht vergt en wij kunnen dit proces uit uw handen nemen.

Werkwijze

Als u uw boot bij Luigiboats in verkoop wilt plaatsen, krijgt uw boot een plaats in onze showroom waar deze gezien wordt door vele potentiële klanten.
Uiteraard wordt uw boot grondig schoongemaakt en krijgt deze een technische inspectie zodat de boot er perfect bij staat. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Daarna wordt de boot professioneel gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes. De boot zal actief worden gepromoot op social media zoals Facebook en Instagram.
In samenspraak zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van een taxatie en verkennend marktonderzoek.

Uw voordelen

  • Professionele fotoreportage en een voorafgaande uitgebreide poetsbeurt zullen bijdragen aan de verkoopbaarheid van uw boot
  • Geen vreemde mensen aan uw deur
  • Potentiële kopers kopen niet graag een boot bij een particulier vanwege risico’s die daar aan verbonden zijn (zonder garantie etc.) en verkiezen daarom een professionele verkoper

Kosten

De kosten die wij in rekening brengen voor onze service zijn als volgt samengesteld.
Voor het in de verkoop zetten van uw boot rekenen wij geen opstartkosten. Wij werken met het systeem NO CURE, NO PAY.

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop, rekenen wij een verkoopfee van 6% met een minimum van €500. De verkoopfee wordt na verkoop van uw boot in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. Het tussentijds uit de verkoop halen van de boot tijdens de afgesproken verkooptermijn kost €500 + de door ons gemaakte kosten.

Alle genoemde bedragen en verkoopfee zijn exclusief BTW.

MEER INFORMATIE OF AFSPRAAK MAKEN

CONTACT